Sila isi order form dan tunggu reply dari pihak kami dalam masa 48 jam dari tempoh mengisi form.

Jika anda menghantar 2-3 kali order form menggunakan email yg sama, email itu akan ke depan, dan kami tidak dapat cek order anda dahulu.

Jika ingin menambah order, isi order form baru dan tulis note, (tambahan order)

Di JCSAuthentics, anda boleh membayar lewat dengan memberitahu kami sebab dan boleh cancel jika anda bertukar fikiran.

Wednesday, September 26, 2012

ANNOUNCEMENT !!
PENGUMUMAN ! PENGUMUMAN !

apa menda lah JCS Authentics mengarut sangat ni kan kan ?
You all mesti tertanya-tanya . Ehee .
Tak ade lah , sempena BULAN OKTOBER dan BULAN HAJI yang penuh barakah ini .
Kami bersepakat untuk membuat satu promosi makeover tergempar . wah gitu .
Tergempar lah sangat kan ? Tak kuasa mak jemah . Haha . Choi .

Dah-dah , you all jangan layan kitorg merepek .
You all layan IKLAN BERMODELKAN adik comel kami NUHARA NOVELLA ni ya .
E N J O Y L A D I E S !

JENG ! JENG ! JENG !


HAAAAAAAAAAA !
tergempar ke tak ni ? Hehe .
GRAND PROMOSI kami ini hanya valid sehingga akhir tahun ini sahaja pretty semua .
Untuk yang nak booking tahun depan punya majlis , 
buat pembayaran deposit / penuh awal-awal ya . 

Pembayaran deposit / penuh sebelum 31 / 12 / 2012 , kami masukkan list anda dalam pakej sekali ya .

Cepat-cepat !
Booking kami segera !
Fast respond : 014 3672886 - Aisha 

S e l a m a t m a l a m s e m u a g a d i s j e l i t a !

0 comments: