Sila isi order form dan tunggu reply dari pihak kami dalam masa 48 jam dari tempoh mengisi form.

Jika anda menghantar 2-3 kali order form menggunakan email yg sama, email itu akan ke depan, dan kami tidak dapat cek order anda dahulu.

Jika ingin menambah order, isi order form baru dan tulis note, (tambahan order)

Di JCSAuthentics, anda boleh membayar lewat dengan memberitahu kami sebab dan boleh cancel jika anda bertukar fikiran.

Wednesday, September 26, 2012


KISAH MAKE UP CLASS & 
TEASER PORTFOLIO 26/9/2012 

LOKASI : BANDAR TASIK SELATAN 
MASA : 2.00 PM - 4.00 PM

Terima kasih tak terhingga untuk adik berdua sebab sudi terima dan menggunakan servis makeover dari pihak kami yang tidak seberapa ini jika nak dibandingkan dengan Make Up Artist yang lebih terkemuka di luar sana . Kami sangat berbesar hati menerima kunjungan adik berdua .

Mereka adalah gadis-gadis cilik sebuah kolej di tengah-tengah bandaraya Kuala Lumpur .
Berumur 18 tahun , sangat muda bukan ? 
Tetapi honestly , mereka sangat happening dan matured .
Saya senang dan selesa dalam proses menyiapkan makeover wajah mereka berdua .

MARI UP WAJAH-WAJAH MEREKA SEBELUM & SELEPAS !
mari kita LIHAT , siapa yang kene . HEHE .

1. Ini adalah adik NUR ZAFIRAH saya . Dia sangat pemalu . Hehe .
Muka dia macam salah sorang adik angkat saya , saling tak tumpah . Tak caya ?
Tengok pic adik angkat saya ni . Hehe .


Haha ! kitorang panggil budak kecik ni 'MANJE" . 
Hoi budak , ini kembar kamu . Ehee .



2. Lain pula dengan karakter adik SITI ni . Happening . Ramah & malu-malu alah tengok muka dia lepas dah siap make up . maklum la . perwatakan asal katanya macam laki sedikit . Dah siap make up , Haaa Hambek kau ! snap sana , snap sini , pakai henpon canggih die tu . Hehe . Kelakau lah awak adik .




BUAT KENANG-KENANGAN KITA BERSAMA !
Panjang umur , kita jumpa lagi . Terima kasih adik berdua !

Untuk Tempahan MAKE UP segala majlis , atau event :
FAST RESPOND : 014 3672886 (aisha)


0 comments: